Angst voor de tandarts

Uit onderzoek blijkt dat meer dan 2 miljoen Nederlanders angst hebben voor de tandarts. Een goede reden om een tandartsbezoek wat langer uit te stellen, toch? Of juist niet?

Bent u bang voor de tandarts? Of is uw kind bang voor de tandarts? Daar hoeft u zich niet voor te schamen en komt veel vaker voor dan u denkt. Soms zijn mensen zelfs zo bang, dat ze niet meer durven te gaan of niet meer gaan. Komt dit u bekend voor? Bij Mondzorg Zeeland helpen we u verder om weer zonder angst naar de tandarts te gaan. Wij zijn gespecialiseerd in angstbestrijding.

Bent u bang voor de tandarts?

U kunt een nare ervaring hebben gehad bij een tandarts, of misschien heeft u vervelende verhalen gehoord over een behandeling. De reden waardoor de angst is ontstaan is bij iedereen verschillend. Wij kunnen er in ieder geval samen aan werken om dit probleem op te lossen. Wat uw reden ook is: met kleine stapjes zullen we proberen uw angsten te overwinnen. Daar zijn onze tandartsen en assistentes in gespecialiseerd.

Uw angsttandarts in Zeeland

Het is belangrijk om uw gebit periodiek goed te laten controleren, ondanks uw angst voor de tandarts. Zonder deze controle en mogelijke verzorging kan uw gebit achteruit gaan. De drempel om dan nog naar de tandarts te gaan wordt steeds hoger. Graag willen we dit samen met u voorkomen. Wij doen niets wat u niet wilt. Wilt u dat we even stoppen? Dan steekt u uw hand op en stoppen we direct.

Kortom, zoekt u een angsttandarts in omgeving Noord-Brabant? Wij hebben al vele patiënten mogen helpen uit onder andere Uden, Zeeland, Oss, Veghel en omstreken. Maak gerust een afspraak bij onze praktijk om kennis te maken. Samen kijken we wat voor u de beste oplossing is om met een gerust hart naar de periodieke controles te komen.

Tandarts gespecialiseerd in angst

Bij Mondzorg Zeeland hebben wij ervaring met personen die angstig zijn voor de tandarts. We nemen extra de tijd voor u om er zeker van te zijn dat u zich op uw gemak voelt. De tandarts vertelt u precies wat er gebeurd zodat u weet waar u aan toe bent.

Wilt u helemaal geen pijn voelen? Dan hebben wij daar ook middelen voor die wij in overleg met u kunnen toepassen.

Wij gaan graag het gesprek met u aan om de mogelijkheden en het proces te bespreken. Neemt u gerust contact met ons op.