Het team
Mevr. M.E.A de Graaf, tandarts

 

Heeft een universitaire opleiding van vijf jaar gevolgd en beoefent de algemene tandheelkunde. Ze werkt samen met specialisten. Patiënten worden door haar vaak doorverwezen naar een mondhygiëniste/preventie assistente, maar houdt wel de regie en het overzicht van alle behandelingen die de patiënt ondergaat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mevr. E. den Dekker - Dobbelsteen, mondhygiëniste

 

Zij is een op HBO opgeleide paramedicus die de mondziekte parodontitis behandeld door middel van uitgebreide gebitsreiniging en instructie. Tevens legt zij kleine vullingen op verwijzing van de tandarts.

 

 

 

 

 

 

 

Mevr. B. van Moorsel, preventie- en tandartsassistente

 

Zij is een op MBO opgeleide preventie- en tandartsassistente, werkzaam binnen de mondzorg. Zij helpt mensen voor hun gebit en de omringende weefsels in de mond te zorgen. Met voorlichting en instructie leert zij u zo goed mogelijk voor uw gebit te zorgen. Tevens werkt zij ook met kinderen en geeft zij poetsles.

Ook is zij degene die uw tanden kan bleken en hier informatie over kan geven. Dit alles onder toezicht van de tandarts.

Het team
Startpagina Home De praktijk Het team Spoedeisende hulp Uitleg van uw nota Contact Webwinkel Privacy

Mevr. J.L. Kuhlman - Jerbic, tandarts

 

Per 1 maart 2017 heeft zij de praktijk overgenomen. Heeft een universitaire opleiding van vijf jaar gevolgd en beoefent de algemene tandheelkunde. Ze werkt samen met specialisten. Patiënten worden door haar vaak doorverwezen naar een mondhygiëniste/preventie assistente, maar houdt wel de regie en het overzicht van alle behandelingen die de patiënt ondergaat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Design by Myself in opdracht van Mondzorg Zeeland © 2017 Alle rechten voorbehouden.